Kerhokilpailut

Moottoripyöräilyn tuki ry järjestää ajoharjoittelutapahtumiensa yhteydessä silloin tällöin myös kerhokilpailuja.

Kerhokilpailut on tarkoitettu matalan kynnyksen harjoittelukilpailuiksi joissa voidaan tutustua kilpailemiseen. Kerhokisoihin ovat tervetulleita kaikki kuljettajat joilla moottoripyörän käsittely on sillä tasolla, että ratakierrokset pystyy ajamaan turvallisesti.

Kerhokilpailuun (jäsenten väliseen kilpailuun) voivat ottaa osaa ne henkilöt, jotka kerho on hyväksynyt jäsenekseen ja jotka ovat suorittaneet kerhon jäsenmaksun. Jäseneksi liittyminen onnistuu tämän linkin: https://www.mp-tuki.fi/kauppa/ kautta.

Kerhokilpailussamme ei järjestetä varsinaisia aika-ajoja vaan jokainen ilmoittaa omantuntonsa mukaan kierrosaikansa. Kierrosajaksi kannattaa antaa vaikkapa kyseisen päivän tai lähiaikojen paras kierrosaika kyseiseltä radalta. Tällöin kuskit saadaan järjestettyä ruudukkoon vauhtitasonsa mukaan. Kerhokilpailussa ei jaeta palkintoja. Ajanottoa ei myöskään järjestetä eikä tuloksia julkaista. Kerhokisassa ajetaan 8-12 kierrosta sen mukaan mitä kuskit kuljettajakokouksessa äänten enemmistöllä kulloinkin päättävät.

Turvallisuuteen liittyvissä asioissa kerhokilpailussa noudatetaan samoja sääntöjä mitä ”oikeissakin” kilpailuissa. Pyöriä ei kuitenkaan tarvitse numeroida, kuljettajalla ei tarvitse olla lisenssiä jne.
Kerhokilpailussa voi siis käydä muodollista korvausta vastaan kokeilemassa miltä kilpaileminen tuntuu ja jos sitten kisakärpänen puree, voi siirtyä oikeiden kilpailuiden pariin.

Kerhokilpailua voi käyttää myös kuljettajakokeen näytön suorittamiseen.

Kilpailuiden ajankohdista ym. tiedotetaan aina erikseen kunkin tapahtuman yhteydessä ja osallistumismaksun kilpailuun voit hoitaa verkkokaupassamme.

Jos haluat nostaa adrenaliinia ja tuntea kilpa-ajon tuoman fiiliksen, osallistu kerhokilpailuihin.

Kilpailusta ei jaeta palkintoja, vaan kyseessä on puhtaasti hauskanpito ja itsensä kehittäminen.

Taso on kaiken kirjavaa ja riippuu päivästä.

MYYNNISSÄ OLEVAT TAPAHTUMAT

Osta lippuja tapahtumiin tästä

Liity uutislistalle

Liittymällä MP-Tuen uutislistalle saat sähköpostiisi tiedon uusista tarjouksista ja myyntiin tulevista ratapäivistä.
Moottoripyöräilyn tuki ry / Jukka Relander
Opastinsilta 2 liiketila 006, 00520 HKI
p. 050 359 7204

JÄSENREKISTERI

Jussi Lehtonen // info@mp-tuki.fi

VERKKOKAUPPA

Riku Turunen // riku@interwebbi.com

RATAVASTAAVAT

Jukka Relander // info@mp-tuki.fi
Juha Tammilehto
Antti Nivala

MENOSSA MUKANA

0
    Ostoskori
    Kori on tyhjäPalaa kauppaan
      Aktivoi koodi