Yhdistyksen kokous pidetty 1.2.2020 Pasilassa

2.2.2020

Yhdistyksen kokous pidetty 1.2.2020 Pasilassa

Yhdistyksen kokous pidetty eilen toimitiloillamme Pasilassa.

Ohessa tiivistetysti pääkohdat.

 1. Uudessa hallituksessa seuraavat henkilöt:
  Jukka Relander, pj
  Jenni Jokela
  Sami Vieltojärvi
  Toni Kivinen
  Soili Huttunen
  Jussi Mäkelä
  Juha Tammilehto
  Matti Peltola
  Ilja Mäki
  Jarno SinkkonenVaralla
  Paula Linden
  Jani Vaahtera
 • Käytiin läpi alustavat päivämäärät radoittain. Jenni ja Sami laativat mainokset aiheesta jahka päivät lyöty ratayhtiöiden kanssa lopullisesti lukkoon.
 • Jokamiesluokan avauskilpailu yksipäiväisenä ja sunnuntaina 3.5.2020 klo 13. Perusteluina sunnuntai siksi, että kauden alkuun ehtii saamaan muutaman ratapäivän pohjalle ennen avauskilpailua. Kisaan kierroksia 10.
 • Naisten kisa järjestetään kerhokilpailuna ja ajankohdaksi perjantai 24.7.2020. Toukokuu katsottiin liian aikaiseksi ajankohdaksi ja heinäkuussa Alastarolla on ennen kyseistä ajankohtaa ja sen jälkeen paljon pyöräpuolen tapahtumia aina SM-kisaa myöten.
 • Päätöskilpailu taas perinteisesti syyskuussa, lauantaina sprintti ja sunnuntaina pitkä kisa (ainakin 20 kierrosta).
 • Jokamiesluokka täyttää tänä vuonna virallisesti 15 vuotta ja sen kunniaksi hommataan hieman paremmat sarjapalkinnot. Ideoita palkinnoiksi voi laittaa allekirjoittaneelle. Jussi vastaa kisakohtaisista palkinnoista.
 • Juhannuksena olisi alustavasti tarkoitus järjestää puolikas Rataperse, mikäli ympäristölupa sallii. Tällöin radalla voisi tempaukseen osallistuvat ajaa 12 tuntia putkeen klo 21-09. Tällöin tuo koitos ei olisi pois ajoharjoittelulta. Asia selviää jahka lupa-asiat selvitetty.
 • Kokouksessa sivuttiin lyhyesti koulutuspäivää, joka järjestetään Alastarolla. Eli EAK ja siinä vetovastuussa Jukka ja Ari. Ajankohtana heinäkuun arkipäivä.
 • Moottoripyöräilyn Tuki Ry täyttää ensi vuonna 20 vuotta, joten juhlavuotta ryhdytään suunnittelemaan jo nyt. Ideoita ja ehdotuksia voi laittaa tulemaan.Kuvituskuvassa Tomi ja Jan Lindqvist iloisina ajamansa ensimmäisen Rataperseen jälkeen. Janilla on merkkivuosi tänä vuonna, hän täyttää 90 vuotta ja ollut jo yli 100 vuotta menossa mukana muun muassa Päitsillä ja B-illoissa. Nykyisin kuulemma museoituna jossain Tuusulan suunnalla.

Hyvää alkanutta helmikuuta ja tulevaa ajokautta.

Liity uutislistalle

Liittymällä MP-Tuen uutislistalle saat sähköpostiisi tiedon uusista tarjouksista ja myyntiin tulevista ratapäivistä.
Moottoripyöräilyn tuki ry / Jukka Relander
Opastinsilta 2 liiketila 006, 00520 HKI
p. 050 359 7204

JÄSENREKISTERI

Jussi Lehtonen // info@mp-tuki.fi

VERKKOKAUPPA

Riku Turunen // riku@interwebbi.com

RATAVASTAAVAT

Jukka Relander // info@mp-tuki.fi
Juha Tammilehto
Antti Nivala

MENOSSA MUKANA

0
  Ostoskori
  Kori on tyhjäPalaa kauppaan
   Aktivoi koodi