Toukokuun ratapäivät peruttu!

17.4.2020

Toukokuun ratapäivät peruttu!

Alla yhdistyksemme toiminnanjohtajan mietteet

Yhdistyksemme hallitus on tehnyt yksimielisen päätöksen siitä, ettei toukokuussa tulla järjestämään Alastarolla enempää ratapäiviä kuin kilpailuitakaan vallitsevasta pandemiasta johtuen.

Näkemykseni mukaan ongelmaksi ei muodostuisi niinkään se, että väki tartuttaisi toinen toisiaan radalla ajaessaan tai varikolla, ajajakokouskin voitaisiin järjestää vaikka etäyhteyksin. Ongelmaksi voisi muodostua se, että kuski tai kuskit kolaroidessaan tai kaatuessaan kuormittaisivat paikallista ensihoitoa tai jopa pahimmassa tapauksessa tehohoitoa. Todennäköisyys jälkimmäiselle on pieni, mutta se on olemassa oleva eikä sen ottaminen ole tässä tilanteessa millään tapaa järkevää. Mikäli jotain todella ikävää tapahtuisi, olisimme ottaneet vastuuttomasti riskin siitä, että paitsi oma, myös lajimme, maine tahraantuisi ja voisi johtaa erittäin ikäviin seurauksiin.

Olen keskustellut tänään radan pitäjän, Tero Tupalan kanssa asiasta ja Tero yrittää löytää heinäkuun tapahtumamme jälkeiseltä ajalta korvaavia päiviä, jotka nyt toukokuulta jäävät toteutumatta.

Avaamme tänään klo 18:00 mennessä syyskuun tapahtuman päivämyynnit. Mikäli sekin tapahtuma tullaan perumaan pandemian jatkuessa, uusiutuessa tai jostain muusta meistä riippumattomasta ylivoimaisesta esteestä, rahoja ei palauteta, mutta ostetut päivät voi käyttää valitsemanaan ajankohtana kaudella 2021 tai kaudella 2022. Kausikortin ostaneille mietitään hyvitykset siinä vaiheessa kun tiedämme montako päivää jäi pois vai jäikö. Oletettavaa kuitenkin on, että syyskuussa tämä on jo siinä määrin ohi, että tapahtumia voidaan järjestää. Emme kuitenkaan ylibuukkaa tapahtumaa, joten jos liput menevät kaupaksi, emme tule paikan päällä enää myymään lippuja. Muutoinkin toivoisimme, että liput ostettaisiin etukäteen. Ennakkomyynti on nyt tärkeää. Ei niinkään meidän oman toimintamme turvaamiseksi, koska meidän kuukausittaiset kiinteät kustannukset lasketaan ennemmin kympeissä kuin satasissa ja pysymme yhdistyksenä hengissä vaikkei 10 vuoteen tehtäisi mitään. Mutta ratayhtiöille on nyt tärkeää saada jostain rahaa jolla voivat maksaa juoksevia kulujaan, kuluja jotka juoksevat vaikka radalla ei liikkuisi kuin jäniksiä.

Heinäkuun päiviä emme laita vielä ennakkomyyntiin, vaikka sinnekin on neljännesvuosi matkaa. Seuraamme tilannetta ja toimimme sen mukaan.

Kiitän kärsivällisyydestänne. Tämä päätös piti jättää näin myöhälle, koska tässä tilanteessa mikään ei ole varmaa. Uudenmaan eristäminenkin päätettiin etuajassa, joten eli pieni toivo siitä, että pandemia olisi pysähtynyt, kauneusalan yrittäjä keksinyt toimivan yrtin seerumiksi tai Canada. Näin ei kuitenkaan käynyt ja tapahtuma jouduttiin perumaan.

Yritetään sinnitellä parempaa kohti.

Liity uutislistalle

Liittymällä MP-Tuen uutislistalle saat sähköpostiisi tiedon uusista tarjouksista ja myyntiin tulevista ratapäivistä.
Moottoripyöräilyn tuki ry / Jukka Relander
Opastinsilta 2 liiketila 006, 00520 HKI
p. 050 359 7204

JÄSENREKISTERI

Jussi Lehtonen // info@mp-tuki.fi

VERKKOKAUPPA

Riku Turunen // riku@interwebbi.com

RATAVASTAAVAT

Jukka Relander // info@mp-tuki.fi
Juha Tammilehto
Antti Nivala

MENOSSA MUKANA

0
    Ostoskori
    Kori on tyhjäPalaa kauppaan
      Aktivoi koodi