Tiedote koskien 1.5.2022 Jokamiesluokan avauskilpailua Alastarolla.

25.4.2022

Tiedote koskien 1.5.2022 Jokamiesluokan avauskilpailua Alastarolla.

Valitettavasti kyseinen kilpailu joudutaan perumaan. Circuit Racing -lajiryhmän päällikkö Jani Front lähestyi yhdistystämme tänään 25.4.2022 ja ilmoitti Facebook-viestillä, ettei tulevan viikonlopun kilpailusta saa jakaa virallisia sarjapisteitä.

Perusteluiksi pisteiden jakamiskieltoon Front kertoi, ettei tieto kilpailusta ollut tavoittanut lajiryhmää riittävän ajoissa. Yhdistyksemme ilmoitti kilpailun järjestämisestä Moottoriliitolle jo viime vuoden puolella, mutta jostain syystä tämä tieto ei ollut tavoittanut lajiryhmää. Ilmeisesti lajiryhmä on pitänyt jossain kohtaa oman kokouksen, jossa kauden 2022 kilpailut on lyöty lopullisesti lukkoon, mutta kyseiseen kokoukseen ei yhdistystämme ollut kutsuttu.

Jokamiesluokan avauskilpailun sijaan järjestämme 1.5.2022 ajoharjoittelutapahtuman yhteydessä matalan kynnyksen kerhokilpailun. Kuljettajat, jotka olivat jo ilmoittautuneet Jokamiesluokan kilpailuun saavat osallistua kyseiseen kerhokilpailuun ilmaiseksi. Osallistumismaksut Jokamiesluokan kilpailusta tullaan palauttamaan kilpailuun ilmoittautuneille niin pian kuin mahdollista ja Moottoriliitto palauttaa myös kertalisenssin ostaneille rahat lisensseistä.

Syyskuulle (10.-11.9.2022) suunniteltu Jokamiesluokan päätöskilpailu pyritään järjestämään normaalisti, olemme ilmoittaneet sen järjestämisestä Moottoriliittoon. Toivomme, että tieto kilpailusta on nyt tullut ajoissa myös Circuit Racing -lajiryhmän mielestä.

Liity uutislistalle

Liittymällä MP-Tuen uutislistalle saat sähköpostiisi tiedon uusista tarjouksista ja myyntiin tulevista ratapäivistä.
Moottoripyöräilyn tuki ry / Jukka Relander
Opastinsilta 2 liiketila 006, 00520 HKI
p. 050 359 7204

JÄSENREKISTERI

Jussi Lehtonen // info@mp-tuki.fi

VERKKOKAUPPA

Riku Turunen // riku@interwebbi.com

RATAVASTAAVAT

Jukka Relander // info@mp-tuki.fi
Juha Tammilehto
Antti Nivala

MENOSSA MUKANA

0
    Ostoskori
    Kori on tyhjäPalaa kauppaan
      Aktivoi koodi